Nieuws van/over PictureNow

Start Portfolio Nieuws Contact


Nieuws

"Fotosteun" voor Wakker Dier

Maart 2012
In de campagne "De moederloze veestapel" vraagt Wakker Dier aandacht voor de vele weesdiertjes in de vee-industrie. Aangezien ik zelf van mening ben dat elk jong dier recht heeft op zijn moeder stuurde ik ze enkele foto's van onze kloek met kuikens.Klik op de foto om deze te vergroten...Een daarvan heeft Wakker Dier vervolgens op zijn Facebook-pagina geplaatst.
Vergeet niet ook de uitzending van EenVandaag: De vee-industrie is een weeshuis te bekijken.


Naar boven


Mijn foto op fototentoonstelling

Augustus 2010
In de bibliotheek Bollenstreek, vestiging Voorhout is gedurende de maand augustus 2010 een fototentoonstelling gehouden van werk van diverse makers. Hier was ook een foto van mijn hand bij. Onderstaand een foto van de tentoongestelde foto.Klik op de foto om deze te vergroten...


Naar boven


Succesvol project vluchtelingen met mijn foto's op YouTube

Juli 2010
VluchtelingenWerk en Ymere hebben gezamenlijk een project gedaan waarbij kinderen van vluchtelingen samen met het jeugdsymfonieorkest van Pier K een prachtige voorstelling hebben voorbereid en gegeven. Er werden liedjes gezongen en gespeeld vanuit de gehele wereld. Het was een project voor jong en oud met knutselen, koken, voorlichting, sporten, yoga etc. etc. waarbij de ontmoetingen centraal stonden.
Gedurende het project heb ik foto's gemaakt die zijn verwerkt in een film op YouTube.
Voor meer informatie zie de site van VluchtelingenWerk.Klik op de foto om deze te vergroten...


Naar boven


foto bruid

Bruidsparen gezocht!

Februari 2010
Gaat u trouwen? En heeft u een klein budget? Een bruidsfotograaf is duur en is niet voor iedereen te betalen. Tenzij... u durft te kiezen voor een startend ondernemer.
Voor mij dus.
Vanaf de bijzonder lage prijs van € 500 maak ik uw trouwfoto's. Voor u zeer betaalbaar, voor mij de kans om meer ervaring op te doen met bruidsreportages. Belt of mailt u vrijblijvend voor meer informatie.

U zult niet het eerste bruidspaar zijn dat de bruidsreportage door mij laat maken. Binnenkort zullen de eerste bruidsfoto's op deze site verschijnen en de tweede bruidsreportage is ook al geboekt.

Voor € 500 krijgt u ...Naar boven	


Fotowedstrijd gewonnen!

December 2009
De gemeente Haarlemmermeer organiseerde i.s.m. Pier K een fotowedstrijd over de Vinex-wijken in de Haarlemmermeer, genaamd "Geluk zit in een klein hoekje". Dit thema heb ik vastgelegd in de drie onderstaande foto's; twee van het wijkfeest in de zomer en als derde een winterplaatje.

Deze laatste is de winnende foto waarvoor ik op 12 december 2009 een prijs in ontvangst mocht nemen.
De jury had voor deze foto gekozen omdat deze een goed beeld geeft van het ontwerp van de wijk met de waterpartijen en de gebogen lanen. De prijsuitreiking vond plaats voorafgaand aan de opening van de ijsbaan van de wijk Getsewoud.

Klik op de foto om deze te vergroten... Klik op de foto om deze te vergroten... Klik op de foto om deze te vergroten...

Een verslag hiervan kunt u lezen op de site van het Witte Weekblad (één na laatste alinea). Mijn winnende foto is gepubliceerd in de eerste Nieuwsbrief Vinix, Vinex, Vinext, het gelijknamige Magazine en is te zien geweest tijdens de Vinex-expositie in het gemeentehuis en in de servicecentra van alle wijken.

Naar boven


© PictureNow 2009, Overname van teksten en/of foto´s van deze website is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van PictureNow